Ook bij sim only kun je internet krijgen op je mobiel

Er zijn in Nederland al veel mensen die hebben gekozen voor een sim only abonnement. En dat is helemaal zo gek nog niet. Er zijn immers veel mensen die willen besparen op hun maandelijkse kosten.

En veel gewone abonnementen zijn gewoon erg duur. De reden dat ze zo duur zijn, is het feit dat er een telefoon bij zit. Die betaald je gewoon zelf, alleen dan per maand + rente. Niet echt een slim idee natuurlijk. Zeker als je weet dat de meeste mensen gewoon nog een goed werkende telefoon hebben. Die kan best nog wel even gebruikt worden in combinatie met een Sim Only internet abonnement wat afgesloten kan worden. Het is dan natuurlijk niet het laatste model met de nieuwste snufjes, maar hoe erg is dat nu werkelijk? Als je telefoon wat trager is geworden kan het ook helpen om deze eens flink op te schonen. Zo is deze weer als nieuw!

Kortingen lopen flink op bij sim only

Een sim only abonnement is in de basis dus eigenlijk altijd goedkoper dan een abonnement met een telefoon. Maar als je gaat vergelijken moet je natuurlijk wel een eerlijke vergelijking maken, anders heeft het nog geen nut. Daarbij moet je bijvoorbeeld opletten op het aantal belminuten. En in het geval van een sim only internet abonnement moet je natuurlijk de databundels met elkaar vergelijken. Dan kun je pas een eerlijke vergelijking maken, anders zeker niet.

Als je ook bij sim only kiest voor een internet bundel, dan zul je eens moeten kijken naar de mogelijkheden voor 4G. Sommige sim only aanbieders bieden dit ook aan. Als je telefoon het ondersteund en je maakt redelijk veel gebruik van internet op je mobiel, dan is dat zeker aan te raden. De snelheden met deze 4G verbindingen zijn veel sneller dan je gewend bent. Het is dus een absolute aanrader voor de mensen die veel onderweg zijn en regelmatig van het internt op hun smartphone gebruik maken.